Cytuj:
:|
Nie mowie o historii tylko o waszym podejsciu do spraw zwiazanych z PZPR i komunizmem. Wychodzicie z zalozenia, ze kazdy dzialacz polityczne sprzed roku 1989 to jebany czerwony komuch, ktorego trzeba zlustrowac i zeslac na Sybir.
Bo trzeba go zesłać na Sybir, wszyscy sprzed roku 1989, którzy działali po stronie generała Jaruzelskiego powinni być odegnani od rządów. Mówiłeś coś o szczycie że Kaczyński chciał to przerwać. I DOBRZE ZROBIŁ! A co? Po co niby taka manifestacja? Przecież im to gówno da, ludzie i tak nie będą tych pedałów lubić..
Cytuj:
Watergate. Watergate. Watergate. cöck A co do wyksztalcenia - popatrz chociazby na Busha
W porównaniu do Kerrego Bush nie jest demokratą! Podejmuje sam decyzje, i potrzeba do tego silnej ręki -> Popatrz czy podczas jego rządów, czy coś złego stało się narodowi? (Oprócz zamachów terrorystycznych).
Cytuj:
A zdziwilbys sie jak duze znaczenie ma wyglad. Jest to zwiazane z naszymi najbardziej prymitywnymi instynktami, ktore przez lata cywilizacji nie zostaly wyplewione.
Taki wygląd.. Rzeczywiście.. Jestem piękny to zagłosujcie na mnie, jestem głupi to też na mnie zagłosujcie, ale jak jestem mądry to możecie na mnie nie głosować bo głupi zajmie i tak moje miejsce..
Cytuj:
I w sumie nie wiem co ty takimi pogladami reprezentujesz. Dekadentyzm chyba...
n/c
Cytuj:
Scarab, wez spi!@$#j
Nie wiem o czym ty wogole gadasz. Mowisz jakies bzdury, ktore pozornie maja sens, a nie posiadaja zadnej wartosci. Daj sobie spokoj. Jest takie "przyslowie" - "nie w!@#$j sie miedzy wodke a zakaske".
Troszkę kultury.. Chociaż trochę.. Noi co? Może Ty możesz sobie zarobić na majbacha (Nie wiem jak się to pisze), a ludzie co? Czytam refleksje polaków na temat ich zarobków :
Pielęgniarka z 30 letnim stażem : 1600 zł
Doktor z 30 letnim stażem : 1900 zł
Informatyk z (UWAGA!) 3 letnim stażem w bankowości : 3360 zł
..
To wcale nie jest tak dużo jak przeliczysz że mieszkasz sam, i masz 1600 zł, a rachunki, pożywienie, prąd? Muli Ci chyba oczy jak sądzisz że po tym obszymurze będzie ci lepiej
btw : a marszałek sejmu dlatego jest bo to tak ładnie ujmując -> Lewica robi co chce w rządzie, a szanowni panowie z LPR, PO i PiS mają ich gdzieś. Nie moga im nic zrobić. A jeżeli wogóle uważasz że Giertych to idiota i żal ci człowieka, to powodzenia - sądze że jeden z mądrzejszych polityków, ale kto tam lubi dzisiaj filozofów i takich którzy oczywiście mądrze gadają..
gl hf gg