Tytus napisał(a):
Wiesz co Lord, zyjesz takim samym stereotypem jak wiekszosc ludzi. Ty myslisz, ze wszystko sie zmieni na pstrykniecie palcow.
D'ooohh.... Ja tu o długoterminowych zagrożeniach jak PiSna konstytucja, dopuszczanie samoobrony do władzy, rozwalanie swobód obywatelskich i resztek gospodarki, a ty mi tutaj takim wspaniałym tekstem jedziesz... Ale zagrajmy po twojemu - tak w ogóle to nie widzę nic niepoprawnego w stwierdzeniu że rzeczy mogą się
zmienić "za pstryknięciem palców". Słowo zmienić zostało pogrubione celowo - zepsuć do reszty również pod zmienić podpada, a to przecież jest o wiele łatwiejsze niż naprawić - na tyle że faktycznie jest to możliwe.
Cytuj:
Skoro jestes taki wszechwiedzacy i wszechmadry, zostan politykiem, zacznij naprawiac kraj. Obojetnie, ktora paria by doszla do wladzy, to myslisz, ze wszystko od zaraz sie zmieni?
Czy ty rozumiesz do czego ja piję? Jak na razie nie napisałem nic z tego co wydajesz się wyczytywać - bo najwyraźniej widzisz gdzieś tam słowa "a za Tuska to by mlekiem i miodem kraj płynął", podczas gdy ja piszę tylko że "za Kaczek wszystko, co jeszcze dobrego jest, można się spodziewać że się rozleci w przysłowiowe trzy dupy".
Cytuj:
Glosowales chociaz?
Za jakiego hipokrytę ty mnie uważasz? Dziękuję ci bardzo.
Cytuj:
Dla mnie i mogl by Lepper rzadzic, aby tylko kraju nie zrojnowal.
HA! "Jak dla mnie, to lisy i w kurniku by mogły spać, byleby kur nie przetrzebiały". Wyjątkowo przemyślana pozycja, nie ma co.
Cytuj:
A ja mam popardzie dziekanatu politechniki wroclawskiej, i czy to cos zmienia?
Że o czym ty teraz w ogóle mówisz?
Cytuj:
No to o czym ty chcesz rozmawiac?
Garr... Program znaczy się jest według ciebie prezentowany i daje się wyczytać tylko i zawsze na mowie triumfalnej? Chyba że źle zrozumiałem co masz na myśli mówiąc "podsumowania przedkadencyjne".
Cytuj:
Co do Twojego drugiego punktu, gdybym ulegal wplywom gazet, mediom itd, juz dawno bym chodzi w zimie w rzymkach
...
Ja wysiadam.
Cytuj:
Oczywiscie najmadrzejszy jest Lord przed kadencja, jasne, najlepiej jest zjebac ludzi przed niz po. Po co sie pozniej trudzic z krytyka, nie ?
Cytuj:
Po kadencji jest potsumowanie, czy dana partia wywiazala sie ze swojego programy, lub chociaz jej czesci.
...
Czy ty nie rozumiesz że mnie nie martwi to że oni mogą nie zrealizować swojego programu, ale właśnie to ŻE JEST ZBYT WIELKA SZANSA ŻE ONI GO DO DIABŁA MOGĄ ZREALIZOWAĆ, DEMOLUJĄC KRAJ DO RESZTY!?
Spełnią swoje obietnice wyborcze - posypie się budżet.
Wprowadzą swoją konstytucję - posypią się prawa obywatelskie, posypie się sądownictwo, posypie się kraj jako całość
Spełnią swoje obiecane rzeczy w polityce zagranicznej - posypią się nasze relacje z UE, do reszty rozlecą się nasze relacje z Rosją,
być może polepszą się nasze relacje ze Stanami (co oczywiście bardzo istotną rzeczą jest - patrz hasła "polski kontyngent w Iraku", "wizy" i "loteria wizowa 2007")
Cytuj:
Na koniec, nie chce mi sie z Toba rozmawiac.
Ja, jak już napisałem, wysiadłem również.