Smokosz napisał(a):
Przecież na dyskotece nikt nawet nie słucha muzyki. Po prostu nachalny rytm umila im skakanie i lizanie penisów w toalecie.
Musimy się kiedyś napić. "Od techno ludzie zdechno" mawiał swego czasu Ypeeh.
Smokosz napisał(a):
Jeden słuchając muzyki kiwa głową do riffu gitarowego i mówi "je, czad, spox muza" a inny doznaje olśnienia i przeżywa PRAWDZIWĄ ekstazę, podczas której odchodzi od zmysłów.
Zgadza się. Czyli jesteś osobą samotną (lub byłeś)?... Sam wiesz, po czym wywnioskowałem. Miałem tak samo kiedyś
Smokosz napisał(a):
Może pod wpływem takiego doznania podjąć myśl, lub impresję która dalece wpłynie na jego działania.
Niemal wszystkie punkty regulaminu na uczelni pod takim wpływem udało mi się obejść w czasach, kiedy miałem "nóż na gardle"
Andrzej napisał(a):
Jakby był w wielkim dole to by ni chuja nie ruszyl sie za pisanie czegokolwiek. Ludzie nie tworza czegos gdy sa zdolowani, tylko gdy sa zmotywowani.
I tutaj się mylisz. Napisałem wszystkie swoje wiersze i paranoje mając właśnie doła. Właśnie wtedy nachodziła mnie chęć wywalenia wszystkiego na papier co mnie dręczy i chociażby pozwalało spokojnie zasnąć. To tak, jak byś się przyjacielowi/przyjaciółce wyżalił, z tą jednak różnica, że ani Ty, ani bliska Ci osoba, nie musieliście się na taką rozmowę umawiać

Kartka i długopis jest zawsze do Twojej dyspozycje, bez względu na porę dnia i dzień tygodnia.
Smokosz napisał(a):
Jakie wysokie uczucia wywołują u ciebie transowe bity? Umiłowanie ojczyzny czy chęć zaprzestania obgryzania paznokci?
Zaczynam być Twoim cichym fanem.
Andrzej napisał(a):
Smokosz napisał(a):
Jakie wysokie uczucia wywołują u ciebie transowe bity? Umiłowanie ojczyzny czy chęć zaprzestania obgryzania paznokci?
Zgadnij...
Wiercenie wiertarką udarową w żel betonowej ścianie na przemian, raz z udarem, raz bez?
Andrzej napisał(a):
WTF. Trans jest przecież jak narkotykowy odlot, tracisz świadomość i kontakt z rzeczywistością tak, jak gdybyś zapadał w sen. Nie towarzyszą temu żadne wysokie uczucia, tylko względnie spox poczucie "odlotu"
Ostatnio we Wrocławiu remontują ul. Bema. Tam panowie tak napie****ają młotami pneumatycznymi, że jak przechodzę w pobliżu, to jajka mi drżą, aż mam wrażenie, że mi odlecą. Mam rozumieć, że jajka wpadły mi w trans?
NooB.KiLLeR.PL napisał(a):
Napiszscie tutaj ulubiony zespół lub rodzaj muzyki.JA lubie hard rock i gangsta rap.Zespoły to mam ich dużo ale najlepsze: Three days grace,sum 41,eminem,linkin park itd...
Wszystko co jest grane na instrumentach i potrafi wywołać u mnie emocje.