Pavlos napisał(a):
niedlugo bedziecie cytowac co jeden wyraz i zmieniac w ogole sens zdania pzeciwnika , tylko po co... ??
Nie mam zamiaru do tego dopuścić. Jednolinijkowce w następnym poście, o ile nie będą choć trochę wartościowe lub śmieszne, będą raczej już przezemnie po prostu ignorowane.
Cytuj:
o co wam poszlo ?? moze jednak lepiej to wyjasnic na GG albo an skypa na zywo i po problemie ??
Poszło o to że grunt mnie nie lubi za zrobioną dawno temu rozprawkę z dowodami, argumentacją i załączonymi materiałami źródłowymi że jest niezbyt inteligentnym hipokrytą (pamiętam że dość ostro mnie coś swego czasu wkurzyło że zadałem sobie trud jej napisania). I tak mniej więcej się zaczęły relacje na linii G2-LZ. Od tego czasu grunt coraz bardziej się pogrążał, a jego ataki się ciągną, i ciągną, i ciągną (i oczywiście nie jestem jedynym ich celem, ale mimo wszystko ulubionym

)... Dlatego właśnie GG lub Skype nie jest dobrym rozwiązaniem - skoro przez tyle czasu nic się nie zmieniło to krótka rozmowa też nic nie da. No i element publiczny nadaje całej sprawie uroku - sam nic z tego bym nie skorzystał, a tak przynajmniej publika ma rozrywkę
---------------------------------------------------------------
Grunt_2 napisał(a):
Właśnie wcale nie jest przewidywalny. Co innego trochę mało inteligentny po pół roku wymyślać taką samą wymówkę.
Mało inteligentny? W istocie, jesteś mało inteligentny jeśli po pierwsze nie wiesz że mówiłem o tobie, a po drugie ani nie wiesz co znaczy "być przewidywalnym", ani nie chce ci się tego sprawdzić zanim coś napiszesz.
Cytuj:
Pół roku temu mówiłeś "nie grałem pół roku, każdy by mnie rozwalił", a teraz mówisz znowu "nie grałem pół roku, nawet tygodniowy gracz by mnie pojechał" - jakby nie było to daje rok

Circa pół roku temu mówiłem że "miesiąc [tudzież 'zbyt dawno'] nie grałem". Nie próbuj tutaj manipulować tym co piszesz poprzez wstawianie fałszywych cudzysłowi. Od tego czasu również za bardzo nie grałem w wara - dlaczego miałbym "wymyślać nową wymówkę", jak stara cały czas jest najprawdziwszą prawdą (i to nawet w jeszcze większym stopniu niż wcześniej)?
Cytuj:
Dlaczego starym? Jak udowodniłem wyżej, TY NIE MASZ POCZUCIA CZASu.
Dlaczego starym? Może dlatego że ostatni post w nim jest z zimy, a teraz mamy lato?
I kto tu nie ma poczucia czasu?
Cytuj:
A dlaczego nie? W sumie za to płaci, tzn opłaca ten serwer i sobie tutaj może mieć co chce.
Ja nie mówię że on nie może być administratorem, ja tylko mówię że według twojej definicji nasz admin nie ma kompetencji aby adminować!
Cytuj:
Problem w tym, że tu nie ma co oceniać, bo nie posiadasz żadnych kompetencji.
W twoich oczach. Ta ocena jest dla mnie bardzo bolesna (

), ale jakoś to przeżyję. Biorąc pod uwagę okoliczności w jakich dostałem moda sam fakt że ciągle nim jestem jak dla mnie w zupełności jako dowód że ludzie uważają jednak inaczej.
Cytuj:
Ah, wszyscy by skorzystali.
W szczególności taki jeden co to nie może się zdecydować czy jest gruntem, czy też
trollem.Cytuj:
Ale za to więcej grał w gre o której nie masz pojęcia.
Ale ja przynajmniej potrafię robić "triki że footman lata, tylko że gra się wywala" tak aby się nie wywalała
Cytuj:
Nie porównuje się, do ciebie też się nie porónuje. Zauważam tylko, że gdyby była konieczność to bym zagrał. Czytanie ze zrozumieniem, to nie Twoja najlepsza strona prawda?
Nie, to jest twoja słaba strona, i to zostało już wielokrotnie formalnie udowodnione w takim stopniu że większość obeznanych z tematem ludzi uznaje to że w danym temacie nic z tego co piszą nie kapujesz za aksjomat. W tej chwili poleciałeś tak nisko że już nawet nie rozumiesz tego co sam piszesz.
"Gdyby mnie wyzwał Redvill albo inny mistrz to bym zagrał" - no i co z tego że byś zagrał z Redvillem czy innym mistrzem? Ty jesteś cieciem który próbuje dowieść czegoś w jakiejś chorej sprawie (co jest tak naprawdę najbardziej odpychające dla mnie w pomyśle grania z tobą w wara) a nie żadnym mistrzem, więc aby to w ogóle mogło dotyczyć tematu to albo tam porównujesz się do Redvilla, albo piszesz kompletnie od rzeczy (co też niczym nowym by nie było).
I o jakiej konieczności ty mówisz? Tu nie ma żadnej konieczności to po pierwsze. Po drugie tak jak teraz to jest lepiej, bo dostarczasz nam wszystkim darmowej i choć trochę urozmaiconej rozrywki. A tak gdybym wygrał to byś się zamknął i by tego więcej nie było. Gdybym z kolei przegrał to byś gadał jeszcze głośniej, ale skończyłoby się w twoim gadaniu wszelkie urozmaicenie. A stan obecny mi jak najbardziej odpowiada.
Cytuj:
W oczach wszystkich, bo nawet wymówki sensownej nie umiesz sobie napisać.
Zrób sobie imienną ankietkę na ten temat. A tymczasem na drzewo.
Cytuj:
Czemu? Nazwa fora Warcraft II pol-1 Forum
Na kanale o tej samej nazwie pewnie też tylko i wyłącznie o warze się mówi?
Cytuj:
Ah, na jedno wychodzi... Bo z tamtąd są kasowane automatycznie
Po kilku dniach, w dodatku tylko wtedy jeśli są nieaktywne. Porównaj to ze skasowaniem natychmiastowym i bez ostrzeżenia.
Cytuj:
No trudno, żeby na forum szachowym modem był ktoś kto nie umie grać w szachy.
Z drugiej strony aby moderować takie forum nie trzeba być Kasparowem.
Cytuj:
Znowu kłamstwo. Też nie grałem pół roku

) Ale mimo, to chcę się z tobą zmierzyć
To się zdecyduj - ja nie grałem od pół roku, czy od roku, czy też kompletnie nigdy? Tak czy siak, niezależnie od tego jak długą przerwę zaliczyłem nie mam zamiaru wracać z "emeryturki" aby grać z tobą i czegoś w ten sposób dowodzić czy też pomóc tobie w dowodzeniu. Jak już pisałem temat rozgrywki w wara jest dla mnie zamknięty.
Cytuj:
Nie? O ile pamiętam, był tam tj16, szyszek i paru innych, którzy to byli najgłośniejsi.
Ze 30 postów w sumie miałem. Sporo jak na warunki tamtego forum. Poza tym przypomnę ci tylko twój wspaniały topic "Lord_Zabujca" w "Czarnej liście" na wspomnienie którego wesoło mi do teraz
Cytuj:
Po stronie takiego super kumpla i zawodnika?! Nie to nie możliwe!!!
Na drzewo gdzie twoje miejsce.
Cytuj:
Dlaczego? Temat pasuje do kategorii, wyzwałem Cię na pojedynek, to ty zacząłeś się wykręcąć i jechać offtopiciem, będziesz moderował sam siebie? Żałosne.
Ja się wykręcam? Ja pojechałem z off-topiciem? No, no, jakie to straszne rzeczy robię za swoimi własnymi plecami że muszę się o nich od grunta_2 dowiadywać

.