Cytuj:
lord CI odmówił ( stchórzył )
STCHÓRZYŁ? O rzesz ty, 1x1 albo dodż!
Rogue napisał(a):
cholera... to juz nie jest zwykla klotnia... to jest POJEDYNEK ! na slowa... lub na ich ilosc... bo szczeze mowiac nei chcialo mi sie czytac waszych postow (lord,grunt)
Zawsze mogę zrobić wersję LITE dla mniej chętnych do czytania

OK, zgodnie z zapowiedzią olewam poniższe nic nie warte jednolinijkowce (ani sensowne, ani śmieszne, ani na nic śmiesznego nie dające się przeobić bez sporego nakładu niepotrzebnej pracy):
Kod:
Taki właśnie jesteś.
No właśnie kto?
Widać,zbyt trudne dla ciebie jest.
Nom w moich.
Grunt_2 napisał(a):
JA(...)nie umiem grac(...)w(...)Warcrafta 2
Taki mój komentarz do twojego sposobu cytowania.
Cytuj:
Pytanie, po co wogółe miałbyś wymyślać wymówkę.
Ano dobre pytanie. Pomyśl teraz chwilę dlaczego.
Cytuj:
Ale co mnie obchodzi twoja definicja, jezeli nie potrafisz czytac? (...) Widzisz roznice?
Taa, coś widzę. Widzę że nie wiesz że "twoja" odnosiło się w tym przypadku do "definicji kompetencji wg. Grunta_2" mówiącej "nie gra"="niekompetentny" (yco teraz gra w WoW`a, nie wara2).
Cytuj:
No i pewnie jeszcze wallbuga umiesz, ha! To faktycznie, to tak jakbyś wiedział jak się w szachach konik rusza i nic poza tym.
Nie no, z taką wyższą szkołą jazdy mi wyjeżdżasz! Może jeszcze tołerbuga mam umieć, co?
Acha, oczywiście tego nie pamiętasz (tudzież udajesz głupiego, choć wcale nie musisz tego robić), ale tamto to był cytat z jednej z twoich przechwałek
Cytuj:
To dlaczego się boisz zagrać z cieciem? Czyżbyś był jeszcze większym cieciem?
Boisz? Nie chce mi się i tyle. Uważam to za marnowanie czasu, no i jak już mówiłem parokrotnie ten cały mecz miałby ci pomóc w forsowaniu jakiejś twojej chorej sprawy. Po co mi to?
Cytuj:
JA?!
TY!
Cytuj:
Powiem jasno. Nie zamierzam walczyć na słowa.
Bo zawsze obrywasz. I to przy tym nie wyzwiskami, ale logiką.
Cytuj:
Ponawiam moje zaproszenie do gry na mapach, które wymieniłem.
Przypomnę co wcześniej napisałem: "jak dla mnie temat naszej rozgrywki w wara 2 jest zamknięty." (czyt. NA DRZEWO!)
Cytuj:
I nie zamierzam dalej ciągnąc tego offtopica, który zacząłeś
Ja? Odpisałem grzecznie że nie zagram, podałem powód, podałem alternatywy. Innymi słowy grunt sam jesteś off-topic.
Cytuj:
Podsumujmy, nie jesteś graczem Warcrafta 2 a więc po co siedzisz na takim forum? Proszę o inteligentną (w miarę twoich skromnych mozliwosci) odpowiedz.
UNGA!