B1241nzai przyluzowal bys skarpy.
Cytuj:
Moj brat nie jest debilem - poprostu nie lubi takich jak ty... chociaz nie powiem jaki jestes, bo nie chce kartki..
To do mnie?
Skoro nie jest debilem to czemu pisze posty jak debil, zachowuje sie jak debil i daje wszystkie oznaki debilstwa? Chcesz mi powiedziec ze dlatego ze nie lubi takich ludzi jak ja? Przecierz golym okiem widac tutaj zwałe.
Cytuj:
Grunt nie byl taki jak scooby - on pisze z sensem, a scooby nie - ba, wlasciwie nie wie co ma mowic, dlatego przeklina. Dla mnie sprawa jest oczywista - Grunt sie draznil, Scooby wyzywal, ale to jest zasadnicza roznica. Skoro obaj sa winni, to obaj powinni miec taka sama kare.
To prawda Grunt nie byl taki jak scooby (zaraz dlaczego mowimy w czasie przeszlym? Nie jest). Pisze z sensem? He? Jakby pisal z sensem to nikt by nie przywalal sie do jego postow i nie mowil ze ten a tamten post jest bezsensowny... Zreszta to jego ostatnio kulturalne pisanie w cale sensu wiekszego nie dalo. Co najwyzej mozna bylo bardziej go zrozumiec.
Grunt sie draznil? Jak dla mnie on powinien dostac wiec wieksza kare. Scooby wyzywal bo mial mimo wszystko powod. A jaki jest powod jego draznienia sie? To jest wlasnie ten BEZSENS ktorego ja nie kumam. Po co on to wszystko robi. Zabawa?
A jesli chodzi o kare to grunt powinien sie cieszyc ze nie dostal bana na wstepie.
Cytuj:
Tak jak kiedys bylo w Mezopotami - Oko za oko, zab za zab.
Kartka za kartke.
Nie jestesmy w mezopotami wiec nie obowiazuja tutaj takie zasady (patrz regulamin)
Cytuj:
P.S - Warcrafttii.prv.pl - to male forum, ja wypowiadam sie na gigantach - realm.pl ; adamantowa wieza ; i wiele innych. Dlatego raczej nie powinnien byc pouczany jak prowadzic forum, tym bardziej ze to nie moje forum, a czlowiek ktore je zalozyl, czli szyszek ma czerwona kartke i juz nie wroci, by tu pilnowac.
Ja tez sie wypowiadam na paru gigantach ale kogo to obchodzi

A co do szyszka to bylo troche inaczej. Mogles tego nie wiedziec, ale Szycha sam odszedl. (Cos tam bulwersa zlapal ale to on odszedl) A czerwona kartka jest do dzisiaj owiana tajemnica

(Moze Yco telepatycznie wlamal sie do serwa i zbanowal go za pomoca umyslu- co wy na taka wersje?

)