Creative_2 napisał(a):
Lol, a gdy wy glosowaliscie na lame grunta, to gdzies z 6 wd glosowalo na tak, a tu 2 z WS i odrazu afera...
Kursy czytania ze zrozumieniem nie są takie znowu drogie. Powinieneś się na jakiś wybrać. Jak to ma się do tego co cytujesz? No i czy ja napisałem że tamta opinia jest tutaj prawie bezwartościowa bo wypowiedział ją ktoś z WS, czy też dlatego że KOMPLETNIE NIE ZOSTAŁA NICZYM PODPARTA?
Creative_2 napisał(a):
Pogodz sie lord - jest to ankieta, i jezeli (tak samo powiedzieliscie przy lamie grunta) forum chce lame dla state14, to admin musi dac. A jezeli nie da, to ma zdjac gruntowi - bo skoro to sie nie liczy, to dlaczego tamto sie ma liczyc?
Admin nic nie musi. Gruntowi się należy, state`owi nie - proste? Proste. I byle ankieta tego nie zmieni.
Creative_2 napisał(a):
W tamtym temacie kazdy sie klucil, ale nie bluzgal i pisal same brednie.. skoro State chce sie bronic slowami k**** i p***, to niech wyjdzie na podworko i poprzeklina wsrod kolegow, a nie na forum.
Rzeczywiście, w większości brednie, ale ja starałem się pisać jak najbardziej z sensem. Ty przez to jak pamiętam "się w grobie przewracałeś"

.
Creative_2 napisał(a):
Lord, powinnienes cos jeszcze zrobic - nie wszyscy maja rolki w myszkach, dlatego nie cytuj wszystkiego, tylko napisz ze, pisze na gorze, a nie cytujesz 10 osob, a inni musza przewiajac 5 minut...
Cóż, ja też rolki nie mam a jakoś żyję. Page down stosuj i będzie po kłopocie.
Grunt_2 napisał(a):
Niepokojace jest to, ze w sporach miedzy eXitem a WD (choc to nie jest taki spor, bo State zaatakowal calkiem inny klan) wszyscy murem staja za tymi drugimi. To ze nie lubicie exitow (nie wszyscy) nie znaczy ze WD ma zawsze racje w sporze z nami lub z WS.
Nie wszyscy i nie zawsze. W większości przypadków jednak tak. Dlaczego? Bo mają dobre powody aby tak zadecydować. I nie jest to, jak sobie lubisz tłumaczyć, żadna konspiracja wymierzona w wasz wspaniały new Exit.
Grunt_2 napisał(a):
Nie rozumiem co stoi na przeszkodzie rzetelnej ankiecie?
Rzetelnej? Nic. Ta jednak nie była w żadnej mierze rzetelna.
Grunt_2 napisał(a):
Lord jestes smieszny mowiac ze ta ankieta jest niewazna, gdyby wygrywal State zapewne bylaby wazna i jak najbardziej uczciwa, prawda?
Ta ankieta jest kompletnie pomijalna, niezależnie od wyniku. Nawet bym na nią nie spojrzał gdybyś nie próbował wymusić nią lamy dla state`a. Jedyne co się liczy to argumenty, a tych tutaj brak.
Grunt_2 napisał(a):
Dostalem lame bo przegralem glosowanie, dlaczego wiec ankieta odnosnie state mialaby byc niewiazaca?
Troche sprawiedliwosci chyba nie zaszkodzi, prawda?
Dostałeś lamę bo ci się należała i było na to całe mnóstwo argumentów innych niż głupia ankieta, w której głosy mogły być dawane metodą "a ja go lubię/nie lubię". Czy w takim razie przyznanie state`owi lamy na podstawie samej ankietki byłoby sprawiedliwa?
EDIT:
**LuKi** napisał(a):
No State mylisz sie nie tylko 2 jutro bedzie caly WS a juz jest z 4 osoby
1. To Creative napisał że jest tu was 2.
2. Nagle nie wiadomo skąd cały WS się tu zwala, choć wcześniej w ogóle nie było go widać. A Grunt coś gada o rzetelności ankiety, ściągając specjalnie posiłki do głosowania na wyznaczoną przez siebie opcję...
Bo może mam wierzyć że przypadkowo i samodzielnie postanowiliście nagle nas wszyscy odwiedzić?