Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

Warcraft II pol-1 Forum

Warcraft 2 dalej zyje :)
Teraz jest N 21 sty 2018 23:25

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Warcraft II
PostNapisane: Cz 11 sie 2005 20:33 
Offline
SMOKOSZ
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 02 lut 2005 17:43
Posty: 1743
Lokalizacja: Białystok <--- cool miasto
O diaska pękła mi płyta! :/
Kiedy ostatnio mi pękła miałem szczęście bo na przecenach byl jeszcze nr CDA z płyta ale teraz biedny ja nie wiem co robić bo przecież w żadnym sklepie z grami nie znajde tak starej gry... sprzedaz wysyłkowa też odpada do dla mnie zbyt skomplikowany proces :D

Nawet jeśli udałoby mi się ściągnąc wara z eDonkeya bądź kaazy to bez Battle neta pozatym jak ostani raz próbowalem to ściagnalem wara z muzyką w formacie MIDI. To niesamowicie niespotykana okrutnie polesne zdarzenie, tragedia i takie tam i wogóle straszne że strasznie aż tak qpa ooooo aha i jeszcze słoń


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Warcraft II
PostNapisane: Cz 11 sie 2005 20:34 
Offline
Peon Slayer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 15 lip 2004 20:13
Posty: 840
Lokalizacja: Wrocław
Smokosz napisał(a):
Nawet jeśli udałoby mi się ściągnąc wara z eDonkeya bądź kaazy to bez Battle neta


Eee...? Cd-key też ci pękł?

_________________
Klik ku Prawdzie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz 11 sie 2005 21:08 
Offline
MODERATOR
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt 20 lip 2004 23:17
Posty: 261
Lokalizacja: Jarosław
Ten gość mnie rozwala,facio zanim napiszesz coś może najpierw zastanów się czy to ma sens!
Tak jak LZ napisał CD-Key też pęłk? :lol: :lol: :lol:

_________________
Niech moc będzie z Wami


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 5:16 
Offline
Peon Slayer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 01 lip 2004 21:04
Posty: 1455
Lokalizacja: Świebodzin <--- cool miasto
On napisal ze nie ma w tym momencie plyty... Coscie sie do cd-keya czepili. Co mu z niego skoro nie ma plyty :)

_________________
Dalszy ciąg Tabalugi Kamila: ZŁY BAŁWAN CHCEEEEE... ZAMIENIĆ W ŚNIEG.... WSZYSTKO CO WOKÓŁ TRWA. NASZ DZIELNY TABALUGA ZAWSZE SOBIE RADĘ DA!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 8:53 
Offline
Peon Slayer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 15 lip 2004 20:13
Posty: 840
Lokalizacja: Wrocław
A czytałeś co cytowałem?

_________________
Klik ku Prawdzie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 9:11 
Offline
Rushing Peon

Dołączył(a): Pn 26 lip 2004 15:02
Posty: 436
On napisal ze nie sciongnie wersji BN tylko normalna


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 9:15 
smokoszowi chyba chodzilo o to, ze nie ma na ośle w2bne ;p
od razu mowie ze jest - sciagnij, uzyj swojego cdkeya i graj, ja zrobilem sobie na wszelki wypadek kopie zapasowa juz dawno ;]


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 9:24 
Offline
Peon Slayer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 15 lip 2004 20:13
Posty: 840
Lokalizacja: Wrocław
cyph3r napisał(a):
smokoszowi chyba chodzilo o to, ze nie ma na ośle w2bne ;p
od razu mowie ze jest


No właśnie - wiadomo że jest. Zresztą po co miałby ściągać wersję nie na BN w celu zastąpienia wersji BNE?

Stąd też logiczny wniosek - smokosz uznał że ściągniętą wersją nie zagra po BNecie.

_________________
Klik ku Prawdzie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 9:35 
Offline
SMOKOSZ
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr 02 lut 2005 17:43
Posty: 1743
Lokalizacja: Białystok <--- cool miasto
Więc mówicie że można ściągnąć wara z BN? No cóz spróbuje. Fenk ju :s


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz 18 sie 2005 8:08 
Offline
Lusted Peon
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz 01 lip 2004 18:02
Posty: 80
Lokalizacja: Żywiec
Nadzwyczajna inteligecja modow czasem zawodzi, ale i tak sa bystrzy...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re:
PostNapisane: Śr 16 maja 2012 12:41 
Offline
MODERATOR
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So 17 lip 2004 13:25
Posty: 1458
HaRuT napisał(a):
Nadzwyczajna inteligecja modow czasem zawodzi, ale i tak sa bystrzy...



Musieliśmy walczyc o to by nie stac się tacy jak użytkownicy ;)

_________________
http://chomikuj.pl/liq0/Galeria/bez*c2*a0tytu*c5*82u,377362451.JPG


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL