Brakuje mi w ankiecie opcji inna... bez tego ankieta jest bez sensu.
Cytuj:
Widze że ładny Ty boabas jesteś, buhahha jeszcze piegowaty weź dorośnij, kto rządził ? przez 50 lat ? to co czytać się już niechce, PZPR, pierdolony konserwatysto..., no wiem PZPR to dla Ciebie sami komuniści byli, ale ja napiszę że bycie w PZPR wykluczło raczej bycie komunistą, co mnie obchodzi jakiś archpieag gułag, tak komunizm w pełnej formie to świetna rzecz, jednym słowem byłby w tedy raj na ziemi... idiota...
Scooby poczytaj Miltona Friedmana "Wolny wybór" (noblista w dziedzinie ekonomii), a nie uwierzysz ze napisales takie bzdury. Socjalizm jest jak najbardziej destrukcyjny a komunizm jest niemozliwy z zalozenia. Jesli chodzi o historię Polski z ostatnich 50-ciu lat to lepiej sie nie wypowiadaj...
Cytuj:
PZPR nie istnieje. Olejniczak należy do młodego pokolenia, które (spójrz na program wyborczy) nie jest lewicowe 100%. Samoobrona jest bardziej lewicowa i ma więcej ex członków PZPRu
Poglądy lewicowe rowniez sa autodestrukcyjne. Chetnie podyskutuje o tym na priv jak kto chce.
Cytuj:
Dodam iż PO jest partia pochodzenia chadeckiego z nutką liberalizmu - nawet sami posłowie PO tak mówia.
Tacy z nich chadecy co oni sami mówią. Nie ma to wiele wspólnego z prawdą.
Cytuj:
Vader - nie głosuj, potem ci dzieci beda narzekac ze Giertych każe im mundurki nosic
Co masz do mundurków? Na zachodnich (dobrych) prywatnych(i czesto publicznych) szkołach jest to jak najbardziej normalne. W Polsce jest ten pomysł ośmieszany i krytykowany, powienieważ Giertych tego chce. A w rzeczywistości argument (chyba najmocniejszy) przeciw mundurkom w szkołach czyli, że liczy się człowiek a nie jego ubranie, jest jak beznadziejny i blednie w konfrontacji z kontrargumentami.
Ja osobiście nie wypowiem się na publicznie na temat co myślę o mundurkach.
Jak ktoś chce pogadać to na priv zawsze.