Warcraft II pol-1 Forum

Warcraft 2 dalej zyje :)
Teraz jest Śr 13 lis 2024 7:34

Strefa czasowa: UTC [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 251 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Na kogo zagłosujesz podczas zbliżających się wyborów prezydenckich lub zagłosowałbyś gdybyś mógł?
Marek Borowski (SDPl) 3%  3%  [ 1 ]
Włodzimierz Cimoszewicz (SLD) 28%  28%  [ 11 ]
Jarosław Kaczyński (PiS) 15%  15%  [ 6 ]
Donald Tusk (PO) 31%  31%  [ 12 ]
Andrzej Lepper (Samoobrona) 8%  8%  [ 3 ]
Roman Giertych (LPR) 3%  3%  [ 1 ]
Stan Tymiński (???) 0%  0%  [ 0 ]
Piotr Ikonowicz (Nowa Lewica?) - nic nie słyszałem o jego kandydaturze, ale podejrzewam, że się zgłosi 0%  0%  [ 0 ]
Lech Wałęsa (???) - jak wyżej 3%  3%  [ 1 ]
inny (mam nadzieje, że nikogo nie pominąłem) 10%  10%  [ 4 ]
Liczba głosów : 39
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 11:05 
Rushing Peon

Tak, moze i chamstwo to negatywna cecha, ale wyciągnął byś z tych idiotów jakieś informację, jak nie poprzez chamstwo? To są pauki, i tyle można o nich powiedzieć, nic nie wyciągniesz, nic nie znajdziesz, a chuj ci w dupę, możesz sie zesrać, a ja będę robił swoje:/

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 11:09 
Peon Slayer

Scarab napisał(a):
Tak, moze i chamstwo to negatywna cecha, ale wyciągnął byś z tych idiotów jakieś informację, jak nie poprzez chamstwo?

Ta, chamstwo stanowi rzeczywiście wspaniałe narzędzie wydobywania informacji w życiu publicznym...

To stwierdzenie jest beznadziejnie głupie z tylu różnych stron że nawet nie wiem gdzie zacząć na nie odpisywanie... A, dam sobie z tym spokój i nic nie napiszę - każdy kto choć chwilę pomyśli MUSI trafić przynajmniej na jeden aspekt owej głupoty.

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 11:30 
Rushing Peon

Cytuj:
nic nie mozesz zacytowac a potem cytujesz. Laughing Laughing Laughing Laughing

Cytuj:
Wybacz, Andre, ale prawie nic nie moge zacytowac z twojej wypowiedzi

Tutaj pasuje moj ulubiony usmieszek -___________________________-

Cytuj:
Zaraz. Wytlumacz mi jakie mamy miec podejscie do komunizmu. Chcesz mi powiedziec ze powinnismy nie zwracac uwagi na to kto jest z kad? Nie doswiadczyles komuny na wlasnej skorze (twoi rodzice chyba tez nie skoro ci nie powiedzieli co to bylo) wiec nie wiesz co mowisz. Po prostu nie masz pojecia.

Odezwal sie Mr.30 Years Old. Powiedz mi andre, gdzie ja powiedzialem ze komunizm byl dobry? :roll:

Cytuj:
Chcesz porownywac Busha do Kwasniewskiego? Smiech smiech smiech.

Cytuj:
Watergate. Watergate. Watergate. cöck A co do wyksztalcenia - popatrz chociazby na Busha Laughing

Powiedz mi, gdzie porownalem te 2 osoby. A nawet jesli tak to interpretujesz - to co z tego? Odpowiadalem na swietne posty Scaraba.

Cytuj:
Gówno prawda. Żadne znaczenie ma wyglad na takim poziomie. Co najwyzej bedzie wygrywal w rankingach na najprzystojsniejszego polityka...

Tutaj nie mamy o czym gadac, widze zes niereformowalny i nic ci nie przemowi do rozumu...

Cytuj:
A co do drugiej czesci cytatu to podobnie jak scarab N/C. To nie ja glosuje na komucha. OWN3D buahahah

Eeeeee? "-_______________________________________-"

Cytuj:
Chamstwo jako pozytywna cecha? Cóż, w takim razie wszyscy wołajcie za mną - DRESA NA PREZYDENTA!

Acha, flamed źle to określił z tym sprytem - nie chodzi tu o "spryt", tylko bardziej o cwaniactwo.

Zapomniales dodac, ze glosujesz na Tuska ;) DO SPAMU!!!

Tytuł: Tusk Tusk Tusk Tusk Tusk
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 11:39 
Dla mnie albo Tusk albo Kaczyński.Napewno nie Lepper i Cimoszewicz.Religa się nie zna na polityce.Nie wiem czy ktos ogladal "Co z tą polską?" jak byl religa.Nieodpowiedzial na zadne pytanie.Dramat

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 13:04 
Lusted & Hasted Peon

Chamstwu w polityce mowimy stanowcze nie! Nie chce prostaka za reprezentanta narodu!
Tusk na prezydenta.

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 15:05 
Lord na prezydenta :!:
W sejmie zamiast postów niech wprowadzą cytaty i będzie gg

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 15:34 
MODERATOR

Cytuj:
Acha, flamed źle to określił z tym sprytem - nie chodzi tu o "spryt", tylko bardziej o cwaniactwo.

Wcześnie rano było ;) ale zgadzam się cwaniactwo jest lepszym określeniem.

Pragne jedno zauważyć. Cimoszewicz był na czele sondaży - wezwano go do komisji i wyciągnięto teczkę

Tusk jest na czele sondaży - ktoś przyczepił się zdjęcia w jego spocie

Wiem ze to podchodzi pod Teorie Spiskową Dziejów ale nie podoba mi się takie rzucanie na tego co się wychyli :/

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 19:18 
SMOKOSZ

Scarab napisał(a):
Tak, moze i chamstwo to negatywna cecha, ale wyciągnął byś z tych idiotów jakieś informację, jak nie poprzez chamstwo? To są pauki, i tyle można o nich powiedzieć, nic nie wyciągniesz, nic nie znajdziesz, a chuj ci w dupę, możesz sie zesrać, a ja będę robił swoje:/

Serjo? :shock: Masz racja to sa pauki i sa ich całe pułki

Niech prezydentem zostanie SŁOŃ

Tytuł:
PostNapisane: Pt 12 sie 2005 22:26 
Peon Slayer

Cytuj:
A co do drugiej części twojego zdania to jak to się ma do tego co mówiłeś o wyglądzie?
chodzilo o wyglad bloku reklamowego...\

Cytuj:
Ja synowi powiedziałbym tak (zakładając ,że żyjemy w normalnym kraju nie w Polsce) "zobacz synu to wolny kraj, możesz ożenić się i z facetem iz kobieta - twój wybór" a dlaczego? Poprostu mnie taki widok nie przeraża. Niech robią sobie co chcą. Przeciesz od pocałunków nikomu nic złego się nie stało.
nie no nie powiedz mi chyba ze nie widzisz w tym cytacie nic nienormalnego :)

Cytuj:
Teraz trochę na temat. Tusk ma u mnie jeden jeszcze plus. Chce debaty TV z innymi politykami - na wzór tej z USA pewnie ,ale mi się to podoba. Można doskonale porównać ludzi stojących po przeciwnej stronie barykady.
I moze sie na tym niezle poslizgnac...Gdy mu Lepper wyskoczy i zacznie nawijac (a jak wiadomo trudno go przekrzyczec) to moze byc tak jak dotychczas ze wygra ten co wiecej gada. A tak w ogole przejechalby sie rowniez na Korwinu Mikke ktory nie zaliczyl jeszcze zadnej przegranej debaty.

Cytuj:
Skąd. Ważne skąd, ale ważne też co tam robił. Napewno byli tam na górze ludzie ,którzy chcieli dobrze dla ludu. Czy Cimoszewicz taki był? Niewiem ale nie słyszałem ,zeby za komuny coś złego zrobił.
Eee... chcesz stwierdzic ze Cimoszewicz pragnal wolnej Polski? Nie. Po prostu nie.

A teraz genialne argumenty szyszka;
Cytuj:
Cytat:
A co do drugiej czesci cytatu to podobnie jak scarab N/C. To nie ja glosuje na komucha. OWN3D buahahah

Eeeeee? "-_______________________________________-"
Tak gadaj se eeeeeee eeeeeee i eeeeeeeee ale prawdziwe eeeeeeeeee powiesz jak bedziesz blagal o prace.

Cytuj:
Cytat:
Gówno prawda. Żadne znaczenie ma wyglad na takim poziomie. Co najwyzej bedzie wygrywal w rankingach na najprzystojsniejszego polityka...

Tutaj nie mamy o czym gadac, widze zes niereformowalny i nic ci nie przemowi do rozumu...
Mnie w przeciwienstwie do ciebie mozna przekonac pewnymi argumentami co wiele razy zdarzalo sie chociazby na tym forum. Niereformowalne to jest twoje podejscie do tego w jaki sposob glosujesz na prezydenta. Smieszne argumenty.

Cytuj:
Odezwal sie Mr.30 Years Old. Powiedz mi andre, gdzie ja powiedzialem ze komunizm byl dobry?
Debilne gadanie z tym 30 years i totalnie bez sensu. A ty powiedz mi gdzie powiedzialem ze ty tak twierdzisz?

Cytuj:
Cimoszewicz był na czele sondaży - wezwano go do komisji i wyciągnięto teczkę
Teczki powinno wyciagnac sie wszystkim. A kandydata na prezydenta to juz przeder wszystkim. Ale wiem o co ci chodzi i byla to moja mala dywersja :)

A ja jestem za Korwinem ktory nei wygra.

Tytuł:
PostNapisane: So 13 sie 2005 18:32 
Lusted & Hasted Peon

Byłem w delegacji i nie mogłem się wypowiedzieć. :)
Zebrało się tego trochę, ale nie będę cytował dokładnie kto to powiedział a hasłami.

1.Prezencja.

Nie wiem czy ktoś z was wie ale w Stanach wybory wygrywa zawsze wyższy kandydat i w opinii mas amerykańskich przystojniejszy. Prezencja jest bardzo ważna w polityce. Ludzie zadbanyi i lepiej wysławiający się mają łatwiej w nawiązywaniu nieformalnych kontaktów, które są bardzo ważne i w życiu i w polityce. Nie jest to cecha najważniejsza ale bardzo pożądana.

2.Zarobki.

To chyba wypowiedź Scaraba. Nie jest tak jak mówisz z zarobkami. Doktorzy na kontraktach zarabiają dużo więcej niż sobie wyobrażasz. Ci co są dobrzy mają prywatne praktyki na których zarabiają też dużo. Sredniacy lub Ci co nie mają trochę żyłki ekonomicznej mają gorzej ale nia mają źle. Słabi.... no cóż, ale ja nie chce się u nich leczyć. Z informatykami jest podobnie
Ci dobrzy i umiejący się w dodatku sprzedać mają dużo.
Ogólnie tak powinno być aby Ci co są dobrzy dużo zarabiali, słabi nie. Nie zawsze tak jest ale to jest życie.
Trudniej ocenić pielęgniarki. Z jednej strony wykonują ciężką pracę ale z drugiej nie mają wykształcenia wielkiego. Myślę iż w tym wypadku Pństwo powinno ingerować i zapewniać rozwój i podwyżki.

3.Komunizm i Wałęsa

Moim zdaniem komunizm z założenia nie jest zły, to ludzie są źli i dlatego nie mógł się udać. W Polsce nie było komuny, z punktu widzenia Maksizmu. W polsce była dyktatura partyjna wspierana przez mocarstwo ze wschodu. Wracając do wyborów Cimoszewicz nie był 15-20 lat temu kimś bardzo ważnym w Partii. (Dlatego między innymi walczył już w 1 wyborach prezydenckich w III Rzeczpospolitej) To była podobna sytuacja jak teraz lewa strona leżała i musiała wystwić kogoś kto nie dokońca się z nią utożsamiał. ( Nie wiem czy wiecie ale Cimoszko nie wstąpił nigdy do SDRP!!!) Wałęsa sam nie obalił komunizmu, on jest tylko symbolem. Robotnik tak ubustwiany i stawiany ponad inteligencje w tamtym systemie rozbił system. Wtedy to było najlepsze. Nic by mu się nie udało gdyby nie pierestrojka Gorbaczowa i upór społeczeństwa w Religii (chodzi mi o polityczny wymiar religii), niepoddawanie się i działalność Kardynała Wyszyńskiego oraz papieża Jana Pawła.

4. Kaczyński i Giertych

Kaczyński niestety jest jak ktoś to już napisł impotentem decyzyjnym (chyba Ypeech) Ja mam bardzo dużą styczność z przetargami publicznymi. Wiem że w Wawie większość inwestycji to inwestycje podjęte jeszcze za poprzedniej władzy prezydenta Piskorskiego. Kaczyński i jego ludzie nie potrafili przez 2 lata podjąć prawie żadnej decyzji. Jak taka osoba może sprawować urząd Prezydenta gdzie trzeba reagować bardzo szybko?
Giertych - proszę popatrzeć na jego przedwyborcze ( tu akurat parlamentarne) spoty. Chodzi w nich o rozliczanie innych, rozbijanie układów itp. A ja się zapytam gdzie jest miejsce na bdowanie? Przecież chyba to powinno być priorytetem? Żeby nam się żyło lepiej! Mi to trochę przypomina 20-lecie międzywojenne. Aby tylko nas nikt nie zaatakował! (Wtedy też się kłócili, a zagrożenie zauważono zbyt późno!)

5. Pedał, homoseksualista.

Ja mam znajomych homoseksualistów i co? Nic to też ludzie. W Polsce chyba mamy wolność słowa i czynów, więc nie rozumiem. Problem się moim zdaniem zaczyna jak homoseksualiścichcą adopcji dziecka. Ale to już jeszcze dłuższa rozmowa.

Sorki chłopaki trochę przydługo, ale długo mnie nie było. Ciekawe czy ktoś przez to przebrnie? Myślę jednak iż na każdy problem trzeba spojrzeć z różnych perspektyw.
Ja dalej jestem za Cimoszewiczem w pierwszej turze. W drugiej turze Cimoszewicz lub Tusk w zależności który będzie walczył z Kaczyńskim.
I dalej uważam że szkoda iż w wyborach nie ma Lisa!!!

Tytuł:
PostNapisane: So 13 sie 2005 19:06 
Peon Slayer

Cytuj:
Z tego co mi wiadomo on tez niezła szuja byl (nie chodzi mi o szuje typu komunista,ubek itd. tylko o jego wypowiedziach o ktorych narod nie pamieta. Gdzie on sie do polityki pcha skoro on tam niewiele zdzialac moze. Ale mialby poparcie spoleczenstwa przynajmniej. )Taka Unia Wolnosci mozna by powiedziec.

Cytuj:
Giertych - proszę popatrzeć na jego przedwyborcze ( tu akurat parlamentarne) spoty. Chodzi w nich o rozliczanie innych, rozbijanie układów itp. A ja się zapytam gdzie jest miejsce na bdowanie? Przecież chyba to powinno być priorytetem? Żeby nam się żyło lepiej! Mi to trochę przypomina 20-lecie międzywojenne. Aby tylko nas nikt nie zaatakował! (Wtedy też się kłócili, a zagrożenie zauważono zbyt późno!)
Absolutnie nie popieram w wyborach Giertycha, ale tutaj niestety trzeba go bronic poniewaz zeby zaczac cos nowego trzeba najpierw pozalatwiac stare rzeczy. Inaczej bedzie sie to ciagnac i ciagnac i wszystko bedzie szlo powoli itd itd. Moze jakby zmienil pare rzeczy to by mu sie to udalo. Ale ja w to nie wierze. Za chudy w uszach jest :P
Co do obalenia komunizmu to wiadomo ze walesa to symbol ale zaslugi naleza sie po czesci kazdej osobie ktora wtedy tam uczestniczyla.
Co do prezencji. Ok ulegam opinii ze mimo wszystko wyglad ma jakiekolwiek tam znaczenie. Ale na to patrza ludzie nieinteligentni(Jesli chodzi o polityke oczywiscie :D). Proste.

Cytuj:
Nie wiem czy ktoś z was wie ale w Stanach wybory wygrywa zawsze wyższy kandydat i w opinii mas amerykańskich przystojniejszy.
Zaraz zaraz. Bush jest wyzszy i przystojniejszy od kerryego? :lol: :lol: [/quote]

Tytuł:
PostNapisane: N 14 sie 2005 9:06 
Lusted & Hasted Peon

sir_Żeli napisał(a):
Cytuj:
Z tego co mi wiadomo on tez niezła szuja byl (nie chodzi mi o szuje typu komunista,ubek itd. tylko o jego wypowiedziach o ktorych narod nie pamieta. Gdzie on sie do polityki pcha skoro on tam niewiele zdzialac moze. Ale mialby poparcie spoleczenstwa przynajmniej. )Taka Unia Wolnosci mozna by powiedziec.

Nie do końca się z tobą zgadzam. Po pierwsze każy w życiu zrobił jakieś głupstwo. Andrju jak pójdziesz na studia to zobaczysz różne rzeczy co można zrobić! ;) I tak w ogóle strasznie analizujesz przeszłość, a moim zdaniem o przeszłości trzeba pamiętać ale nie należy jej rozstrząsać. Po drugie kandydat niezależny z dużym autorytetem, znający się na polityce, znający języki, posiadający obycie zagraniczne, prezencję, umijący się wysłowić, z jakimiś zasadami, nie uwikłany w poprzedni system, nie uwikłany w afery przydałby się Polsce dużo bardziej niż wszyscy obecni kandydaci!

Cytuj:
Absolutnie nie popieram w wyborach Giertycha, ale tutaj niestety trzeba go bronic poniewaz zeby zaczac cos nowego trzeba najpierw pozalatwiac stare rzeczy.

Andrzeju takim podejściem uważasz, że wszystko co udało się zrobić jest złe. Moim zdaniem należy wykorzystać to co zostało zrobione dobrze i nie niszczyć tego (pewnie zaraz ktoś wyskoczy że nic się nie udało ;)). Zmiany powinny być ewolucyjne nie rewolucyjne. Rewolucje w większości przypadków odbijają bardzo duże piętno i często prowadzą do gorszego na np pewno do większego chaosu.

Cytuj:
Nie wiem czy ktoś z was wie ale w Stanach wybory wygrywa zawsze wyższy kandydat i w opinii mas amerykańskich przystojniejszy.
Zaraz zaraz. Bush jest wyzszy i przystojniejszy od kerryego? :lol: :lol: [/quote]

Bush jest wyższy od Kerrego, czy przystojniejszy nie wiem zaraz Kasi zapytam. :) Bush jest przystojniejszy według niej!
Cytuj:

Tytuł:
PostNapisane: N 14 sie 2005 15:17 
SMOKOSZ

sir_Zeli napisał(a):

No, szkoda ale ile wilków !

Tytuł:
PostNapisane: N 14 sie 2005 16:42 
Peon Slayer

Cytuj:
I tak w ogóle strasznie analizujesz przeszłość, a moim zdaniem o przeszłości trzeba pamiętać ale nie należy jej rozstrząsać
Ktos madry keidys powiedzial ze czlowiek ktory uczy sie na bledach nigdy ich nie popelni. Czlowiek ktory ich nie analizuje i nie bierze pod uwage zawsze bedzie sie cofal lub stal w miejscu.
Jak na razie Polacy zapomnieli po 4 czy 5 latach (zlej swoja droga) prezydentury Wałęsy i mieli potem spowrotem swoich starych znajomych w rzadzie. Gdyby rozpatrzali przeszlosc do by chyba tego nie zrobili. Tak mi sie zdaje.

Tytuł:
PostNapisane: Pn 15 sie 2005 12:40 
Lusted & Hasted Peon

Andrzej napisał(a):
Cytuj:
I tak w ogóle strasznie analizujesz przeszłość, a moim zdaniem o przeszłości trzeba pamiętać ale nie należy jej rozstrząsać
Ktos madry keidys powiedzial ze czlowiek ktory uczy sie na bledach nigdy ich nie popelni. Czlowiek ktory ich nie analizuje i nie bierze pod uwage zawsze bedzie sie cofal lub stal w miejscu.
Jak na razie Polacy zapomnieli po 4 czy 5 latach (zlej swoja droga) prezydentury Wałęsy i mieli potem spowrotem swoich starych znajomych w rzadzie. Gdyby rozpatrzali przeszlosc do by chyba tego nie zrobili. Tak mi sie zdaje.

Ok Andrju o przeszłości trzeba pamiętać i ją znać ale nie trzeba jej rozstrząsać. Tzn. nie wypominajmy do końca życia komuś co powiedział 20 lat temu, najprawdopodobniej już zweryfikował swoje poglądy. Człowiek się uczy cały czas.
Takie pytanie do Ciebie. Czy nigdy nie żałowałeś, że coś powiedziałeś lub po pewnym czasie wiesz iż czegoś już nigdy nie powiesz lub zrobisz?

Nie musisz odpowiadać znam odpowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: Pn 15 sie 2005 13:23 
Peon Slayer

Spoko tutaj przyznaje ci calkowita racje oprocz jednego:
Cytuj:
Tzn. nie wypominajmy do końca życia komuś co powiedział 20 lat temu, najprawdopodobniej już zweryfikował swoje poglądy

Tutaj powienienes miec absolutna racje i tak powinno w zasadzie to wygladac. Tylko dlaczego po 20 latach mamy ludzi w rzadzie ktorzy maja caly czas te same zle poglady... Ale ok powiedzmy ze sie zmienili. Czy mimo wszystko nie powinni ponosic konsekwencji tego co zrobili? Ma im to po prostu ujsc na sucho? Mnie to nie odpowiada. Ale ja to ja :) . Wybaczanie w swiecie polityki jest dla mnie bardzo falszywe. (Do dzisiaj zygam na mysl o tym jak walesa wybaczyl kwasniewskiemu...tzn nie wybaczyl a pogodzil sie.)

Tytuł:
PostNapisane: Śr 17 sie 2005 15:29 
TUSK.
Fuck the rest.

Tytuł:
PostNapisane: Śr 17 sie 2005 15:50 
Peon Slayer

Korwin fuck the rest

Tytuł:
PostNapisane: Śr 17 sie 2005 21:20 
Lusted & Hasted Peon

Żeli
Fuck the rest!
:)

Tytuł:
PostNapisane: Śr 17 sie 2005 21:36 
Lusted Peon

Głosujcie na Andrzeja to jest oddany chłopak.
Życiorys:
# 1974-1976 - zasadnicza służba wojskowa

# 1976-1980 - różne stanowiska w państwowym i spółdzielczym sektorze rolnictwa

# od 1980 - własne gospodarstwo rolne

# 1991 - założyciel i Przewodniczący Związku Zawodowego Rolnictwa Samoobrona

# 1992 - założyciel i Przewodniczący Partii Samoobrona RP

# 2001 - radny Sejmiku Województwa Zachodniopomorskiego

# od 2001 - poseł na Sejm IV kadencji

# 2001 - Wicemarszałek Sejmu IV kadencji

# 2004 - Poseł do Europarlamentu - wcześniej obserwator i przedstawiciel polskiego parlamentu
# 2004 - został uhonorowany tytułem doktora honoris causa Międzynarodowej Akademii Kadr w Kijowie - za osięgnięcia w zbliżaniu we wzajemnych kontaktach między narodami: polskim i ukraińskim
# 2005 - członek Komisji Praworządności i Praw Człowieka Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy

Ostatnio edytowano Cz 18 sie 2005 7:49 przez HaRuT, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Śr 17 sie 2005 21:48 
MODERATOR

ma na koncie też z 50 spraw w sądzie :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz 18 sie 2005 6:01 
Peon Slayer

Dobre harut dobre :P .
Prawie rofla zaliczylem :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr 14 wrz 2005 18:06 
Lusted & Hasted Peon

Podbijamy temat, bo dużo się wokół wyborów dzieje! Odpadł nam jeden z głównych kandydatów do stołka, więc teraz gra będzie się toczyć między kaczkami. Ale czy napewno? A może ktoś trzeci z lewej strony przejmie elektorat Włodka i włączy się nagle do gry niczym Ypeeh wygrywający chopa skacząc ostatnim żywym peonem spod ostrzału wroga do wolego spot'a? Co o tym myślicie?

Tytuł:
PostNapisane: Śr 14 wrz 2005 21:12 
Lusted & Hasted Peon

Jak nie ma Cimoszewicza to ja na Tuska będę głosował!
I dalej ubolewam iż nie ma Lisa!!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 8:13 
MODERATOR

Myślę,że Włodek i tak nie miał szans.
A Lis jakby startował też by miał raczej marne szanse.
Religa wydawał się być spoza układów ale nie wypadał najlepiej,z Lisem by było podobnie.

Ja tradycyjnie moge wam powiedzieć:sramy na wybory

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 13:00 
Rushing Peon

A potem taki giertych dochodzi do wladzy :/

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 16:14 
glosujta na leppera zobaczymy co zrobi i tak kazdy juz 12 lat sobie eksperymentuje dla jaj, wiec moze cos Lepper zrobi pozytecznego

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 19:49 
MODERATOR

Lepiej nie ryzykować tylko uczyć się i uciekać stąd. Do Kanady czy gdzieś :)

Tusk te wybory ma już wygrane (chyba ,że zrezygnuje ew. znajdzie się i na niego jakiś haczyk) będzie miał bardzo ciężko, ale wierze ,że jako tako się przetrwa pare lat pod jego rządami :]

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 20:03 
ee tam juz nie zrezygnuje wywalil za duzo pieniedzy w kampanie :) a haczyk trudno znalezc nigdy sie nie mowilo ze mial sprawy sadowe ...

Tytuł:
PostNapisane: Cz 15 wrz 2005 20:20 
Peon Slayer

czym się tu podniecać, Prezydent i tam ma znikomą władzę w tym dziwnym państwie ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 251 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC [ DST ]