|
Rushing Peon |
|
Mozna uzyc programu do czyszczenia rejestru, ale przedtem nalezy odinstalowac Kali.
// LZ - Wielkie lepienie tematów przy dostępnych jedynie uprawnieniach moderatorskich. Się mam nadzieję State nam tutaj nie obrazi że tak bezczelnie i bez pytania mu posta przejąłem
Ankieta: Twój najlepszy zamek to?? Nekropolie 14% [ 2 ] Czarodziej 7% [ 1 ] Czarodziejka 7% [ 1 ] Rycerz 42% [ 6 ] Barbarzyńca 0% [ 0 ] Czarnoksiężnik 28% [ 4 ]
Wszystkich Głosów : 14
Temat: Heroes2
Tyris Wysłany: Sro Cze 22, 2005 8:25 am Temat postu: Heroes2 Może tutaj umówimy sie na tą gre bo mało kto ma czas a jak ma to drugiej osoby niema =\ to więc są chętni? Chciałbym jeszcze Wam troche dokopać bo niedługo mi odłączą internet [już nie płacę ] P.S umieszczam ankietę żebyście wpisali jakim zakmkiem gracie najczęściej !!!!! Ja czarnoksiężnika =)=)=)=)
Andrzej Wysłany: Sro Cze 22, 2005 11:15 Temat postu: gram wszystkimi i uwazam ze nie ma tutaj jakiegos ktory guruje nad innymi (tak jka to jest w h3 gdzie to bagna nie mialy szans z innymi )
Scooby Wysłany: Sro Cze 22, 2005 11:56 Temat postu: Rycerz ![Smile :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
AA(UR)-Ypeeh Wysłany: Sro Cze 22, 2005 12:10 Temat postu: Jak najbardziej jestem za! W piątek mam trochę czasu, można by pograć. Pozdrawiam
Tyris Wysłany: Sro Cze 22, 2005 15:48 Temat postu:
Andrzej napisał(a): gram wszystkimi i uwazam ze nie ma tutaj jakiegos ktory guruje nad innymi (tak jka to jest w h3 gdzie to bagna nie mialy szans z innymi  ) Awłaśnie że nie ! tAKI rycerz albo barbarzyńca nie ma szans z czarnoksiężnikiem bo jednostki pod każdym względem są lepsze =) A więc w ten weekend pasuje Wam? ja bede cały dzień w piątek a w sobote nie wiem i niedziele.
State Wysłany: Sro Cze 22, 2005 16:27 Temat postu: Ale czarnoksieznika mozna latwo na poczatku pojechac bo ma drogie jednostki
loslobos Wysłany: Sro Cze 22, 2005 17:01 Temat postu: ja gram czarodziejka i jak narazie nie bylo na mnie mocnych
Andrzej Wysłany: Sro Cze 22, 2005 23:40 Temat postu: to sie zmieni lobo 
yco Wysłany: Czw Cze 23, 2005 9:38 Temat postu: ja juz nie pamietam nawt jak sie w H2 gralo, ale pamietam, ze krasnoludy u czarodziejki byly strasznie twarde jak na poczatkowa jednostke, do tego dosc tanie. Rycerz byl kiepski. Zdecydowanie wole H3
Tyris Wysłany: Czw Cze 23, 2005 10:23 Temat postu:Cytuj: Ale czarnoksieznika mozna latwo na poczatku pojechac bo ma drogie jednostki Dlatego ma większy dochód kasy na dzień  Cytuj: ja gram czarodziejka i jak narazie nie bylo na mnie mocnych Według mnie jedyne co dobre w tym zamku to łuki, nawet feniksy są niczym w porównaniu z czarnym smkoiem Cytuj: krasnoludy u czarodziejki byly strasznie twarde jak na poczatkowa jednostke, do tego dosc tanie Tak, ale dlatego wolne.. Też wole h3, ale w h2 jest z kim grać 
loslobos Wysłany: Czw Cze 23, 2005 18:21 Temat postu: a coscie sie uczelpili porownywania jednostek, i to na dodatek jednego poziomu. jednostki sa bardzo zroznicowane w kazdej rasie, ale przeciez mozna je mieszac. herosi tez zdobywaja doswiadczenie inaczej w kazdej rasie. do tego na mapie sa dziesiatki atrefaktow, ktore pomagaja lub nie. wszystko to zbierajac dopiero do kupy twierdze, ze nie bylo na mnie mocnych . PS. dawaj Andriu, jak sie nie boisz 
Tyris Wysłany: Czw Cze 23, 2005 19:06 Temat postu: Prosze więc żebyście wpisali się jak jutro będziecie na 100 % mogli grać.Najlepiej jakbyśmy spotkali się na GG lub tlenie!!!
Scooby Wysłany: Czw Cze 23, 2005 22:51 Temat postu: ja zagrac chetnie z wami ale my musiec czesto sejvovac jo jo ;d
State Wysłany: Czw Cze 23, 2005 23:02 Temat postu: Kazdy zamek ma jednakowy dochod na dzien - 2k złota 
Andrzej Wysłany: Pią Cze 24, 2005 8:43 Temat postu: loslobos napisał(a): PS.  dawaj Andriu, jak sie nie boisz  Czy to wyzwanie? 
Tyris Wysłany: Pią Cze 24, 2005 10:06 Temat postu: Cytuj: Kazdy zamek ma jednakowy dochod na dzien - 2k złota
Skąd to wyczytałeś? Każdy ma po 1250/dzień a czarnoksiężnik ma 1750.. To grają narazie 4 osoby ja, Scooby, Ypeeh, Metzen (z tego co wiem) i może jeszcze 1-2 osoby?Vader, Loslobos, Andrzej, State?? I inni? 
sir_Zeli Wysłany: Sob Cze 25, 2005 2:23 Temat postu: Lobo o ile pamiętam to kiedyś Ci dokopałem a dokładnie ja + Pavlos na Ciebie + Faramirr!!!  To prawda iż wygrałeś ze mną więcej razy niż ja z Tobą ale wtedy dokopaliśmy wam ostro!!!
Tyris Wysłany: Sob Cze 25, 2005 10:31 Temat postu: Graliśmy wczoraj z Ypehem i MetZemem ale co chwilę kogoś rozzłączało aż daliśmy sobie spokój.Może dzisiaj ma ktoś czas? 
loslobos Wysłany: Pon Cze 27, 2005 16:54 Temat postu: jaki Pavlos zeli?? chyba Dominik i to bylo na HotSet, teraz to zupelnie co innego. oststniej gry prubowal sie ze mna ypeeh i zaraz po nim vader. obaj oberwali 
Tyris Wysłany: Pon Cze 27, 2005 17:22 Temat postu: Graliście 1v1? Jeśli jesteś taki dobry to chciałbym z Tobą zagrać 
Rogue Wysłany: Pon Cze 27, 2005 19:22 Temat postu: dawno nie gralem w nic oprocz pilki noznej i na gitarze... moze zagralbym z wami w heroes
loslobos Wysłany: Pon Cze 27, 2005 19:42 Temat postu: z ypeehem i vaderem gralem ffa, ale przypadkiem oni do mnie przyszli jeden po drugim w odstepie chyba 2 tur 
loslobos Wysłany: Pon Cze 27, 2005 20:13 Temat postu: KALI dziala!!!! 
Vader Wysłany: Pon Cze 27, 2005 23:20 Temat postu: Lobo nie chwal się To był czysty przypadek,że przyszliśmy do twojego zamku, bo to była mała mapa 
loslobos Wysłany: Wto Cze 28, 2005 18:32 Temat postu:
alez ja sie wcale nie chwale 
Rogue Wysłany: Wto Cze 28, 2005 21:01 Temat postu: jasne Lobo... Ty sie nigdy nie chwalisz... zawsze niewinny i skromny tak jak ja 
loslobos Wysłany: Sro Cze 29, 2005 18:50 Temat postu: tylko taki maly poscik, zeby ten wspanialy topic nie zostal skasowany i zapomniany. dla osob chcacych zagrac w HoMM2 moje gg 4599739 (mam zawsze status niewidoczny i gram dopiero poznym popoludniem) wiec zostawcie wiadommosc.
loslobos Wysłany: Wto Lip 05, 2005 --:-- (nie pytajcie - LZ) Temat postu: ratujmy topic Heros2. zbieram podpisy pod petycja o przeniesieniu go do dzialu wszystko o wszystkim
1. Lobo 2 .....
Scooby Wysłany: Wto Lip 05, 2005 18:18 Temat postu: buehehe 2.Scooby

Vader Wysłany: Wto Lip 05, 2005 18:27 Temat postu: WoW,o Heroesie już jest topik we wszystko o wszystkim!!
loslobos Wysłany: Pią Lip 29, 2005 16:16 Temat postu: zebyscie sie nie podlamywali, ze Lobo jest niepokonany, mam dla was dobra wiadomosc: w ostaniej grze dostalem baty od Faramira. az sie kurzylo, totalna dominacja. wiec zapraszam ...... dogadajmy sie na jakis termin
FaramiRr Wysłany: Pią Lip 29, 2005 16:50 Temat postu:
no udało się
Owen Wysłany: Sob Lip 30, 2005 18:48 Temat postu: Najlepszy zamek ? Hmm, Mój dom ! 
WhiteMaster Wysłany: Sob Lip 30, 2005 19:19 Temat postu: ale z Cibie dupala kozak, ten kawałek wycięty w twoim podpisie ukradłeś z forum ukfun i szpanujesz ...
Rogue Wysłany: Sob Lip 30, 2005 19:37 Temat postu: a ja ogladalem ta gre... na zywo ha !
Owen Wysłany: Pon Sie 01, 2005 0:12 Temat postu: lol :X Gdzie ty tu ^%^%& widzisz szpanowanie ? Spodobał mi sie ten obrazek więc zamieściłem go do swojego podpisu. Jak coś ci sie niepodoba to niemusisz czytać moje posty.
|
|