Andrzej napisał(a):
He?
Co sie nie zgadza?Powiedzialem ze wyszedlem w polowie naszej walki - Prawda
Powiedzialem ze raczej bym jej nie wygral - Prawda
Powiedizalem ze po twojej mozliwej wygranej i tak nie mialbys wiele woja - Prawda
Nie bylbys w stanie mnie zniszczyc tymi resztkami, nawet jakbym mial jednego nedznego heroesa z poczatkowa armia w zamku (a zrobilbym ich pewnie z kilka i polaczylbym armie)
Oczywiscie jesli chcesz mozemy zaladowac save i zagrac od momentu gdy cie zaatakowalem a wtedy wszystkio bedzie jasne.
Prawda jest taka ze na tej mapie bez dobrego artefaktu na srodku lub kolo Twierdzy nie jestes w stanie pokonac mojego zamku. Bylem tego swiadom zaczynajac gre

a to sie nie zgadza, ze nie wyszedles w polowie walki tylko jak zostalo ci 4 smoki i harpi troche reszte jak dobrze pamietam ci wybilem

okazalo sie ze i moj artefakt na cos sie przydal, archanioly mialy 3 ataki z rzedu dzieki "czekaniu" i moralom wysokim

a jeszzce zauwaz ze ja i tak mialem o wiele lepszego herosa od twojego, miales o kilka pkt mocy wiecej, ale ja atak ponad 10, a ty 1 chyba

mowisz tak jakbym ja wogle magii nie uzywal, a sam mialem niezle czary, wiec jak chcesz dalej sie klocic to w grze ( skonczymy to w 5 min)
pisz na gg jak cus...