Sorry sapp wiem ze obiecalem ale nie moge...
Cytuj:
Wiesz... "ladny backstabb" odnosil sie do ciebie... Ze to ty mnie zbackstabbujesz... nie wiem jak to odebrales
O qrde. Chcesz mi teraz powiedziec ze chodzilo ci o to ze to ja niby mam ciebie backstabbnac? Po prostu kłamiesz.
Cytuj:
Cytat:
to czemu mialbys nie ss-owac mniej kretysnkich wybrykow o ktory wielokrotnie prosilem
Bo nie jestem tutaj aby robic to, co ty chcesz. Nie widzialem potrzeby robienia ss'ow z durnych bluzgow. Prosta sprawa.
OMG możesz wskazac jakie tam były bluzgi? Bo mi sie przypomina tylko ze wyzwalem ciebie od "filozofow"

OMG ale bluzg. Nie mowie juz ze ty mnie bluzgales na kazdym kroku. Znowu kłamiesz!!
Cytuj:
Cytat:
A moj backstabb byl w pelni uzasadniony i powiedzcie skad moglem wiedziec ze on mnie nie backstabbnie?
Jestem na 5. Moj pard na 4. Zbacstabbowalem go. Bo skad mialem wiedziec, ze nie uzyje Build Hacka? Zasada ograniczonego zaufania, prawda?
Jak już cytujesz to nie wyciagaj zdan z kontekstu. Po tym zdaniu było nastepne.
Cytuj:
Cytat:
Ej ja przecierz sie nie pchalem by to tutaj dawac
bo to ty zbackstabbowales... Przestepca nie zglasza sie zwykle na policje zeby go do wiezienia wrzucili...
hlehle ale ja mowilem ze jestem backstabber dopdger lama n00b itp. Wiec o co chodzi.
A teraz gwodz programu
Cytuj:
Na pewno znajdzie w was oparcie, a ja znajde u was bluzgi i teksty w stylu "andrzej to jest super gracz i na pewno by cie nie zbackstabbowal, debilu (szmato, kretynie, gownoznajdzie, pierdolo itp. itd.)" albo "znamy andrzeja od dawna, i pewnie ci sie nalezalo (te same slowka, co wyzej)".
Skoro tak twierdziles to po co to napisales
Cytuj:
Jeżel grasz dobrze, nie kwestionuję tego, to andrzej zrobił błąd, ale oceniając wszytko po opisie mógł to zrobić.
Nie tylko mogl ale to zrobil i jak mowilem zrobilbym to jeszce raz.
Cytuj:
Poszedlem w 2 rax rush. Pierwszy atak poszedl bezposrednio na gurdera, dostal outrusha po 2 minutach gry, a potem sie otawerowal. Poszedl w smoki (tylko... zalosne...) i zaatakowal mi expa na 7. Ty w tym czasie zrobiles triala (swoja droga - debilna strata), zaexpowales sie i mnie rozwaliles. Moj pard nic nie robil. To nie bylo 2x1. To bylo 2x2. Teraz juz rozumiem swoj blad.
No wiec tak. Skad wiedziales ze robie triala? Nie robilem go. Skad wiedziales ze gurder poszedl w "zalosne smoki"? Bo zaatakowal cie 2 dragonami? Przecierz to nie swiadczy zxe smoki same budowal. Hmmm MH?
Cytuj:
Cytat:
Obiecalem ze juz na ten temat sie nie wypowiem.
Bo masz przesrane... Latwiej tak uciec od odpowiedzialnosci, prawda? "Nie wypowiem sie i sobie pojde, wiec nic mi nie zrobia".
I tak na marginesie. Gdy kogos backstabbujesz - zrob to pod koniec gry. Przynajmniej nie zepsujesz zabawy innym graczom.
OMG nie widze zebym mial przesrane... Hlehlehle btw: ladna wypowiedz "Gdy kogos backstabbujesz - zrob to pod koniec gry. Przynajmniej nie zepsujesz zabawy innym graczom." Genialna wprost. Jesli zrobiwe to na koncu to jak sadze urozmaice im zabawe?
Cytuj:
Po prostu. Jestem z CDA, ale qrwa gram lepiej niz ty. Nie sa mi obce takie rzeczy jak "Kali", na ktorych grywalem gdy mialem 13/14 lat (potem neta nie mialem i mialem 4 letnia dziure w graniu w war2...). Wydaje sie wam, ze jesli gracie 3 lata to jestescie lepsi/fajniejsi/madrzejsi. Nic bardziej mylnego.
LOL po pierwsze nie wiem co to ma do tematu. Wiem ze sie chciales pochwalic ale kogo to obchodzi. Po drugie ja mowilem ci 1000 razy ze jestes lepszy, pr0, m4st3r, wym14t4cz, itd. wiec znowu nie wiem poco to piszesz ze jestes lepszy skoro to juz mielismty uzgodnione?? Kompleksy?
Poza tym nie wiem czy zauwazykles ja sobie z ciebie robie jaja i naprawde smieje sie jak widze ze gul ci skacze. Hehe dostac od n00ba tower rushem z polowy mapy i potem ten n00b nie chce 1v1. Wiem jak to ludzi wnerwia hehehe.
Podsumowujac. Moze i zrobilem lekki blad backstabbujac ciebie, ale... jesli ja bym tego nie zrobil to ty bys to zrobil mi, jesli bysmy wygrali tamta gre. To wynikalo z twojego zachowania. I naprawde mam w dupie to co ty o tym myslisz bo dla mnie jestes nastepnym nedznym cdapem ktoremu gul skacze i mam rowniez w dupie to ze Ty nazwiesz mnie dodgerem i bs-em.
ps. Dlatego m.in. nie gram z cdapami. Jakbym to zrobil szyszkowi, banzaiowi, pavlosowi, albo kamilowi to oni jeszcze by ie ze mnie smiali
A tak troche wyrozumienia dla lam...Henio.
own3d 3:0