Dobra teraz moja nic nie warta opinia:
Najlepszy polski gracz Polskiego BN (Na mapach Bne) :
1) Slaveoth, a dawniej Pepper
Najlepszy polski gracz Polskiego BN (Na bgh n/a):
1) Ypeeh, Szycha, Binaural (nigdy nie bylem w stanie okreslic, ktory z nich byl lepszy wiec niech bedzie 3 naraz

)
Za to na BGH no air/magic : 1) Oldie - zdecydowanie

(kiedy gral jeszcze

)
Najlepszy polski gracz na mini: 1) Krku - mow co chcesz dla mnie zawsze bedziesz na tej mapie best
Najlepszy polski team 2v2 w chopa:
1) Loslobos & Farma - zdecydowanie (uwazam ze najlepszy w polskiej hisotrii)
Najlepszy polski team bgh no air:
1)Bin & Yppeh - zawsze podziwialem gre tych dwoch panow w teamie
Najlepszy polski team BNE:
1)redvill & slave - zdecydowanie
Najlepszy polski klan:
1)KS (dobra joke

)
a na serio to:
1) Rekuza, DKC, LOD - wielka trójca, która panowała na pol-1 czy tego ktos chcial czy tez nie
Człowiek, który zrobił najwieksze postepy w swojej karierze, i ktoremu trzeba oddac respect za to co osiagnal:
1) redvill, a nawet Redvill (ale i tak uwazam ze slave lepszy

srry red

)
Najlepszy Friend polskiego BN:
1) Krzych(WIZ) - Absolutnie i bez zadnego ale. Patrzac po mojej friend liscie to na drugim miejscu znalazlby sie redvill
Oprocz tego nie moge zapomniec o wspanialym i pierwszym (naprawde swietnym) kumplu, ktory jednoczescie stal sie dla mnie legendą: Konjad or Master_KS (jedno i to samo dla niewtajemniczonych). Pozdro rowniez dla wszystkich innych freindsow oraz dla tych najwiekszych ktorzy juz nie graja (m. in. USAMA - najlepszy na waterknights jakiego znalem, ELOK, kommoduskis, warlotr, freezemaster itd. )
Najwieksze debile polskiego BN:
1)Mowgli & Gearex
2)Exit_Axethrower - co do niego to roznie bywa, bo raz go lubie a raz nienawidze, jednak ogolnie uwazam ze jest to debil jakich malo ;P
3)Grunt_2 - ten pan to ma dar by tak zablysnac.
Najwieksi hackerzy polskiego bn:
1)Spelcast
Oprocz tego nominacje specjalne za:
Ogólnosc bycia na BN i dawania mu tego czegos, co przyciaga, inspiruje do dalszego grania i nie pozwala odejsc:
1) Sapp
2) Tytus
3) Zeli
Najlepszy polski gracz na mapie Konjada (cholera zapomnialem nazwy ale byla banalna, moze ktorys z KS-owcow pamieta lub Yco) 16x16:
1)Andrzej
Najwiekszy nabijacz ladderow w historii:
1)Andrzej
Na koniec za to ze istnieli, ze pojawili sie choc przez moment, ze grali w ta gre, ze dzialali, chcieli byc coraz lepsi, a przede wszystkim dobrze sie bawic:
1) Wszyscy przez CD-Ap-ami (OWN3D !!! )
Są to oczywiscie TYLKO moje opinie.